Πολιτική Απορρήτου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Οι οδηγήσεις SolarLux είναι δεσμευμένες στην προστασία της μυστικότητάς σας και την ανάπτυξη της τεχνολογίας που σας δίνει την ισχυρότερη και ασφαλή σε απευθείας σύνδεση εμπειρία. Αυτή η δήλωση της μυστικότητας ισχύει για τον ιστοχώρο των οδηγήσεων SolarLux και κυβερνά τη συλλογή δεδομένων και τη χρήση. Με τη χρησιμοποίηση του ιστοχώρου των οδηγήσεων SolarLux, συγκατατίθεστε με τις πρακτικές στοιχείων που περιγράφονται σε αυτήν την δήλωση.

Συλλογή της προσωπικής πληροφορίας σας
Οι οδηγήσεις SolarLux συλλέγουν τις προσωπικά ευπροσδιόριστες πληροφορίες, όπως η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το όνομά σας, η διεύθυνση σπιτιών ή εργασίας ή ο αριθμός τηλεφώνου. Οι οδηγήσεις SolarLux συλλέγουν επίσης τις ανώνυμες δημογραφικές πληροφορίες, οι οποίες δεν είναι μοναδικές σε σας, όπως ο ταχυδρομικός κώδικας, η ηλικία, το φύλο, οι προτιμήσεις, τα ενδιαφέροντα και οι συμπάθειές σας.

Υπάρχουν επίσης πληροφορίες για το υλικό και το λογισμικό υπολογιστών σας που συλλέγεται αυτόματα από SolarLux ΟΔΗΓΗΣΗΣ. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν να περιλάβουν: η διεύθυνση IP, ο τύπος μηχανών αναζήτησης, τα ονόματα περιοχών, οι χρόνοι πρόσβασής σας και να αναφέρει τις διευθύνσεις ιστοχώρου. Αυτές οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται από SolarLux ΟΔΗΓΗΣΗΣ για τη λειτουργία της υπηρεσίας, για να διατηρήσουν την ποιότητα της υπηρεσίας, και για να παρέχουν τις γενικές στατιστικές σχετικά με τη χρήση του ιστοχώρου των οδηγήσεων SolarLux.

Χρήση της προσωπικής πληροφορίας σας
Οι οδηγήσεις SolarLux συλλέγουν και χρησιμοποιούν τη προσωπική πληροφορία σας για να λειτουργήσουν τον ιστοχώρο των οδηγήσεων SolarLux και να παραδώσουν τις υπηρεσίες που έχετε ζητήσει.

Οι οδηγήσεις SolarLux δεν πωλούν, δεν νοικιάζουν ή μισθώνουν τους καταλόγους πελατών της στους τρίτους. Οι οδηγήσεις SolarLux μπορούν να μοιραστούν τα στοιχεία με τους εμπιστευμένους συνεργάτες για να μας βοηθήσουν να εκτελέσουμε τη στατιστική ανάλυση, να σας στείλουμε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή το ταχυδρομικό ταχυδρομείο, να παρέχουμε τη υποστήριξη πελατών, ή να τακτοποιήσουμε για τις παραδόσεις. Όλοι οι τέτοιοι τρίτοι είναι απαγορευμένοι από τη χρησιμοποίηση της προσωπικής πληροφορίας σας εκτός από για να παρέχουν αυτές τις υπηρεσίες των οδηγήσεων SolarLux, και πρέπει για να διατηρήσουν την εμπιστευτικότητα των πληροφοριών σας.

Οι οδηγήσεις SolarLux δεν χρησιμοποιούν ή δεν αποκαλύπτουν την ευαίσθητη προσωπική πληροφορία, όπως η φυλή, η θρησκεία, ή οι πολιτικοί συνεταιρισμοί, χωρίς ρητή συγκατάθεσή σας.

Η διαδρομή συντηρήσεων των οδηγήσεων SolarLux των ιστοχώρων και οι σελίδες οι πελάτες μας επισκέπτονται μέσα των οδηγήσεων SolarLux, προκειμένου να καθοριστεί οι υπηρεσίες ποιος οδηγήσεων SolarLux είναι οι δημοφιλέστερες. Αυτό το στοιχείο χρησιμοποιείται για να παραδώσει προσαρμοσμένο ικανοποιημένο και τη διαφήμιση μέσα στις οδηγήσεις SolarLux στους πελάτες η των οποίων συμπεριφορά δείχνει ότι ενδιαφέρονται για μια ιδιαίτερη θεματική περιοχή.

Οι ιστοχώροι των οδηγήσεων SolarLux θα αποκαλύψουν τη προσωπική πληροφορία σας, χωρίς προειδοποίηση, μόνο αν απαιτείται για να κάνουν έτσι από το νόμο ή στην πεποίθηση καλής πίστης ότι τέτοια δράση είναι απαραίτητη: (α) να προσαρμοστεί στα διατάγματα του νόμου ή να συμμορφωθεί με τη νομική διαδικασία που εξυπηρετείται των οδηγήσεων SolarLux ή την περιοχή (β) να προστατεύσει και να υπερασπίσει τα δικαιώματα ή την ιδιοκτησία των οδηγήσεων SolarLux και, (γ) πράξη κάτω από τις απαιτητικές περιστάσεις για να προστατεύσει την προσωπική ασφάλεια των χρηστών των οδηγήσεων SolarLux, ή το κοινό.

Χρήση των μπισκότων
Η χρήση «μπισκότα» ιστοχώρου των οδηγήσεων SolarLux για να σας βοηθήσει να προσωποποιήσετε τη σε απευθείας σύνδεση εμπειρία σας. Ένα μπισκότο είναι ένα αρχείο κειμένου που τοποθετείται στο σκληρό δίσκο σας από έναν κεντρικό υπολογιστή ιστοσελίδας. Τα μπισκότα δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να τρέξουν τα προγράμματα ή να παραδώσουν τους ιούς στον υπολογιστή σας. Τα μπισκότα σας ορίζονται μεμονωμένα σε, και μπορούν μόνο να διαβαστούν από έναν κεντρικό υπολογιστή δικτύου στην περιοχή που διένειμε το μπισκότο σε σας.

Ένας από τους αρχικούς σκοπούς των μπισκότων είναι να παράσχει ότι ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα ευκολίας σας κερδίζει χρόνο. Ο σκοπός ενός μπισκότου είναι να ειπωθεί ο κεντρικός υπολογιστής δικτύου που έχετε επιστρέψει σε μια συγκεκριμένη σελίδα. Παραδείγματος χάριν, εάν προσωποποιείτε τις σελίδες των οδηγήσεων SolarLux, ή καταχωρείτε με την περιοχή ή τις υπηρεσίες των οδηγήσεων SolarLux, ένα μπισκότο βοηθά των οδηγήσεων SolarLux για να υπενθυμίσει τις συγκεκριμένες πληροφορίες σας για τις επόμενες επισκέψεις. Αυτό απλοποιεί τη διαδικασία τη προσωπική πληροφορία σας, όπως η τιμολόγηση των διευθύνσεων, ναυτιλία των διευθύνσεων, και ούτω καθεξής. Όταν επιστρέφετε στον ιστοχώρο των ίδιων οδηγήσεων SolarLux, οι πληροφορίες που παρείχατε προηγουμένως μπορούν να ανακτηθούν, έτσι μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των οδηγήσεων SolarLux που προσαρμόσατε.

Έχετε τη δυνατότητα να δεχτείτε ή να μειωθείτε μπισκότα. Οι περισσότερες μηχανές αναζήτησης Ιστού δέχονται αυτόματα τα μπισκότα, αλλά μπορείτε συνήθως να τροποποιήσετε τη μηχανή αναζήτησης σας που θέτει για να μειωθείτε μπισκότα εάν προτιμάτε. Εάν επιλέγετε να μειωθείτε μπισκότα, μπορείτε να μην είστε σε θέση να δοκιμάσετε πλήρως τα διαλογικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα των υπηρεσιών ή των ιστοχώρων των οδηγήσεων SolarLux που επισκέπτεστε.

Ασφάλεια της προσωπικής πληροφορίας σας
Οι οδηγήσεις SolarLux εξασφαλίζουν τη προσωπική πληροφορία σας από την αναρμόδια πρόσβαση, τη χρήση ή την κοινοποίηση. Οι οδηγήσεις SolarLux εξασφαλίζουν τις προσωπικά ευπροσδιόριστες πληροφορίες που παρέχετε στους κεντρικούς υπολογιστές υπολογιστών σε ένα ελεγχόμενο, ασφαλές περιβάλλον, που προστατεύεται από την αναρμόδια πρόσβαση, τη χρήση ή την κοινοποίηση. Όταν η προσωπική πληροφορία (όπως ένας αριθμός πιστωτικής κάρτας) διαβιβάζεται σε άλλους ιστοχώρους, προστατεύεται μέσω της χρήσης της κρυπτογράφησης, όπως το ασφαλές πρωτόκολλο στρώματος υποδοχών (SSL).

Αλλαγές σε αυτήν την δήλωση
Η θέληση των οδηγήσεων SolarLux ενημερώνει περιστασιακά αυτήν την δήλωση της μυστικότητας για να απεικονίσει ότι η επιχείρηση και ο πελάτης ανατροφοδοτούν. Οι οδηγήσεις SolarLux σας ενθαρρύνουν για να αναθεωρήσουν περιοδικά αυτήν την δήλωση που ενημερώνεται για το πώς οι οδηγήσεις SolarLux προστατεύουν τις πληροφορίες σας.

Στοιχεία επαφής
Οι οδηγήσεις SolarLux χαιρετίζουν τα σχόλιά σας σχετικά με αυτήν την δήλωση της μυστικότητας. Εάν θεωρείτε ότι οι οδηγήσεις SolarLux δεν έχουν εμμείνει σε αυτήν την δήλωση, παρακαλώ ελάτε σε επαφή με τις οδηγήσεις SolarLux. Θα χρησιμοποιήσουμε τις εμπορικά λογικές προσπάθειες να καθορίσουμε αμέσως και να θεραπεύσουμε το πρόβλημα.